Procedur för att fästa paneler av polykarbonatskivor

Växthus är en fantastisk metod för att odla din egen del av jorden och ansluta till naturen. Vissa element måste dock vara på plats innan ett växthus enkelt kan producera något fantastiskt. Detta inkluderar byggnadernas ljudsammansättning.

Koppla ihop de återstående panelerna tills du når toppen i taket eller mitt emellan växthusets två sidor. Försegla alla exponerade sömmar med en-tums folietejp. Täck varje sida av växthuset på samma sätt tills hela huset är täckt.

Kanalerna eller åsarna bör löpa Polykarbonat med dubbla väggar uppifrån och ned. Begrav panelen i marken fyra tum djup. Slå panelen i marken med en klubba. Detta kommer att hålla gnagare borta från panelen och ge strukturen styrka.

Borra hål i panelens fyra hörn med en borr fixerad med en hårdmetallspets med ögonskydd. Fäst panelen på plats med en skruvmejsel och skruvar i varje hörn. Placera en bricka på skruven innan du placerar den i hålet. Borra ytterligare fyra hål sex tum bort från de vertikala ändarna i varje hörn.

Hålen bör vara två fot bort från de horisontella kanterna. Fortsätt att fästa varje panel på marknivå på samma sätt, gräv ner dem innan du fäster dem på strukturen. Applicera lite en-tums anti-damm tejp mellan panelen och ramverket.

Att fästa paneler av polykarbonatskivor är ett utmärkt sätt att säkerställa hållbarheten hos ditt hus på grund av deras seghet och höga motståndskraft mot skador. Inställningen kan göras utan professionell utrustning och i en mindre mängd period. Installera den första polykarbonatplåten, med början i ena hörnet av växthuset.